Mozgásszervi Központ II. kerület | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Mozgásszervi Központ
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Célunk, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsuk mozgásszervi problémákkal küzdő pácienseink számára intézményünkben, ahol ortopédiai, reumatológiai és kisebb traumatológiai problémákkal fordulhatnak hozzánk pácienseink.

DR. KOÓS ZOLTÁN
Térd-, boka- és lábspecialista, részleges vagy teljes térdprotézis beültetés
DR: DANKA LÁSZLÓ
Gerincgyógyász, csípő- és térdprotézis specialista
DR: BEREY SZILÁRD
Regeneratív ortopédia, őssejt terápia
DR: LACZKÓ TIBOR
Konzervatív ortopédiai kezelések
DR. IMRE KATALIN
Reumatológus és immunológus specialista

Miért válasszon minket?

Széleskörű szolgáltatások
Szakorvosaink kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb ortopédiai problémák kezelésében. Szakorvosi konzultáció, fejlett képalkotó és labordiagnosztika, konzervatív kezelések, regeneratív ortopédia illetve már mozgásszervi műtétek is elérhetők.

Tapasztalt szakemberek
Ortopédiai csapatunk tagjai elismert szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat és naprakészek a legújabb orvosi technológiák és kezelési módszerek terén. Elhivatottságuk és szakértelmük garantálja, hogy Ön a lehető legjobb ellátásban részesüljön.

Dr. Koós Zoltán

Térd-, boka- és lábspecialista, részleges vagy teljes térdprotézis beültetés
Súlyos térdkopás esetén a legmodernebb részleges vagy teljes térdprotézis beültetést végzi specialistánk, igény szerint a legkorszerűbb 3 dimenziós személyre szabott tervezéssel.

További panaszok, amelyekkel kapcsolatban hozzánk fordulhat:

Térd-, boka- és lábspecialista. Részleges vagy teljes térdprotézis beültetés
Térdhez kapcsolódó akut- és krónikus elváltozások (porckopás, szalagsérülések, porcgyűrű sérülések, a térdkalács és izületek rendellenességei).

Boka- és lábfejízületi rendellenességek, alsóvégtagon jelentkező csontkinövés, bütyök, boltíves láb.

Fejlődéshez vagy életmódhoz kapcsolódó statikai rendellenességek (lúdtalp, kalapácsujj).

Dr. Danka László

Gerincgyógyász, csípő- és térdprotézis specialista
Gerincfájdalom valamint a gerincbetegségek kezelése. A gerincbetegségek legmodernebb konzervatív és műtéti kezelését végzi Danka főorvos úr. Számos gerincműtétnél alkalmazunk regeneratív ortopédiai elemeket. Például: membrán beültetést, amivel kiváltjuk idegen anyagok (csavaros, vasalatok) beültetését a gerincoszlopba.

Danka főorvoshoz leggyakrabban az alábbi betegségekkel fordulnak pácienseink:

Gerincferdülés, porckorongsérv, gerincstenózis, gerincgyulladás, gerinccsigolyák összecsúszásos elmozdulása, Osteoporózis, gerinc csontritkulása, gerincdaganatok, gerincgyulladások, gerincsérülések.

Csípő vagy a térdizület nagyfokú kopása esetén a legmodernebb teljes izületi protézis beültetését is végzi specialistánk.

Dr. Berey Szilárd

A regeneratív ortopédia, őssejt terápia első számú hazai szakembere.

Többezer sikeres kezelés tapasztalatával várja a pácienseket izületi kopások, sérülések, izmok, inak akut vagy régóta fennálló krónikus elváltozásai esetén.

Krónikus izületi problémák esetén hosszú távú, jelentős fájdalomcsökkenést, mozgástartomány növekedést, az izületek funkciójának javulását vagy helyreállítását érjük el.

PRF-terápia (Vérlemezkékben gazdag fibrin terápia): Saját vérből nagy mennyiségű növekedési faktorokat, citokineket és egyéb elemeket nyerünk ki, amelyek jótékony hatással bírnak a gyulladt szövetekre.

RMS-terápia (Regeneratív Mozgásszervi Stroma terápia): Saját, bőr alatti szövetekből nyerünk ki stromasejteket, mezenchimális őssejteket, amelyek a krónikus gyulladás megszüntetése mellett a porc-, izom- és ínszövetek regenerációját is elősegítik.

Dr. Laczkó Tibor

Konzervatív ortopédiai kezelések

Leggyakrabban előforduló ortopédiai panaszok, mellyel pácienseink leggyakrabban felkeresik szakrendelésünket:

  • derékfájás,
  • lumbágó,
  • porckorongsérv,
  • fejlődési rendellenességek (pl.: gerincferdülés)
  • mozgáskorlátozottság
  • ízületi gyulladás, fájdalom
  • ízületi kopások, csontkinövések, porcleválás
  • csípőfájdalom, csípőficam
  • felső végtag-, vállfájdalom (pl. teniszkönyök, golfkönyök)
  • izomfájdalom

Dr. Imre Katalin

Reumatológus és immunológus specialista

Kopásos elváltozások, lágyrész reumatizmus (pl.tenisz könyök, golf könyök) mellett főként a gyulladásos reumatológiai kórképekkel (pl.sokízületi gyulladás, rheumatoid arthritis, Bechterew kór) foglalkozik melyek lehetnek elsődlegesen reumatológiai eredetűek de társulhatnak anyagcsere betegségekhez, bőrbetegségekhez, gyulladásos bélelváltozásokhoz ill egyéb szervrendszereszek betegségeihez.

A szisztémás autoimmun megbetegedések feltárása, gyógyítása is munkájának sarkalatos pontja.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Mozgásszervi panaszokkal kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

Várjuk szakrendeléseinken az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.