Webáruház

Tudományos Tanácsadó Testület

Dr. Bányai Krisztián Ph.D. virológus

Dr. Bányai Krisztián Ph.D.

Krisztián virológus, a Magyar Tudományos Akadémia ELKH Lendület kutatócsoport vezetője. Korábban az Országos Epidemiológiai Központ, ÁNTSZ Pécs Regionális virológiai Laboratórium és a CDC Atlanat, GA USA munkatárs, illetve vezető szakértője volt.

Pécsi Egyetem Természettudományi Karán biológus (MSc) majd az Általános Orvostudományi Karon PhD fokozatot szerzett. Virológia területén 11 könyvfejezet és 275 tudományos közlemény szerzője, társszerzője, több, mint 9 000 citációval.

Krisztián 2010-ben Bolyai plakettel, 2020-ban Akadémiai díjjal ismerté el.

Dr. Lakatos Botond Ph.D. infektológus

Dr. Lakatos Botond Ph.D.

Közel 20 éves egészségügyben szerzett klinikai, kutatási és szervezési tapasztalattal rendelkezik.

Infektológus főorvos, és a trópusi medicina szakorvosa. Az Európai Klinikák Mikrobiológiai és Infektológiai Társaság ifjúsági szekciójának alapító tagja, majd éveken át vezetőségi tag és kincstárnok. A Magyar Infektológiai társaság vezetőségi tagja.

A Nemzetközi Infektológiai Társaság és a Svájci Infektológiai Társaság ösztöndíjával éveken át Spanyolországban és Svájcban dolgozott és kutatott. Számos hazai és külföldi közlemény első- és társszerzője.

Több hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja, illetve nemzetközi együttműködések képviselője. A Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában szerzett PhD fokozatot.

Jelenlegi pozíciójában az Országos Haematológiai és Infektológiai Intézet vezető főorvosa és a Semmelweis Egyetem Infektológiai Tanszékének oktatója és az egyetem klinikai konzíliáriusa.

Dr. Majoros Marsankó Tímea Ph.D. analitikai kémia

Dr. Majoros Marsankó Tímea Ph.D.

Delta Environmental laboratórium és az 1Care Diagnostics CLIA engedéllyel rendelkező humán diagnosztikai mikrobiológiai laboratórium tulajdonosa és vezérigazgatója, Kaliforniában, az Egyesült Államokban.

Több, mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik analitikai kémia és mikrobiológiai labordiagnosztika területén. Vegyipari nagyvállalati tapasztaltot a BASF-nél illetve a Henkelnél szerzett az Egyesült Államokban.

Ph.D. fokozatát analitikai kémia területen a Debreceni Egyetemen szerezte. Kutatómunkájának eredménye, hogy 3 szabadalommal és több, mint 30 publikációval rendelkezik.

Amit kínálunk

Az IQB Medical otthoni és professzionális gyorstesztek forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatók a ma terjedőben levő új-koronavírust kimutató antigén és antitest gyorstesztek, valamint más területen használatható professzionális tesztek. Üzleti partnereink a teljesség igénye nélkül: önkormányzatok, magánklinikák, egészségközpontok, vállalatok, fogászatok.

Miért válassza az IQB Medicalt?

– tesztjeink csúcsinőségűek
– már több, mint 10 000 tesztelésen túl vagyunk
– tapasztalatunk és rutinunk van a szűrések elvégzésében és azok kiértékelésében
– jól képzett szakszemélyezettel dolgozunk, akik tisztában vannak a mintavétel minden apró részletével
– számunkra is fontos az idő, gyorsak és pontosak vagyunk, a szűréseket garantált időben végezzük
– figyelmet fordítunk a tájékoztatásra is, csökkentve ezzel a bizonytalan helyzeteket

Tesztjeink, amivel dolgozunk

Az IQB Medcial a szakma előírásai által elfogadott, CE jelzésekkel és OGYÉI engedéllyel ellátott, teljes mértékben megbízható, második generációs angol, osztrák, skót és amerikai antigén- és antitest gyorsteszteket és PCR teszteket használ és értékesít. Mindezekhez további szakmai tájékoztatást is nyújt, nem csak Budapesten, hanem az ország teljes területén.

Egy jól választott gyorsteszt lehet az első lépés

Nem csak azért, mert perceken belül eredményhez jutunk, hanem azért is, mert könnyen elérhetőek és megbízhatóak a ma már forgalomban levő gyorstesztek. Akár otthonában is kényelmesen elvégezheti saját vagy hozzátartozója tesztelését. Nem kell kivárnia a hetekig vagy hónapig tartó vizsgálati időpontját. Sokkal korábban is eredményhez juthat, ha hozzánk fordul. Az IQB Medical szakmai csapata készséggel áll rendelkezésére abban, hogy az Ön számára megfelelő antigén, antitest, vagy PCR teszt kerüljön kiválasztásra. Amint megjelennek Önnél az első tűnetek vagy éppen csak gyanúja merülne fel valamely betegséget illetően, perceken belül visszaigazolásra találhatnak feltételezései. Gyorstesztejink széleskörű termékpalettájával és a hozzá kapcsolódó gyors és precíz szolgálatásunkkal állunk rendelkezésére.

Amit magunkról mondhatunk

Több mint 25 év üzleti és vezetői tapasztalata párosul a huszonévesek lendületével. Az egészségügy területén több mint 10 éve dolgozunk, de számos iparágban edződtünk, köztük több multinacionális vállalatnál. A közös pont talán mindannyiunkban a maximalizmus, az igényesség és az állandó nyitottság a világra. Közhely, de igaz: ha valaki azt csinálhatja, amit szeret, akkor az megszűnik munka lenni.

Az IQB Medical-ról

Csapatunk

Kassai Ákos

Kassai Ákos

Tulajdonos

Dr. Kassai Enikő

Dr. Kassai Enikő

Orvosigazgató

 Dr. Nádor Tamás

Dr. Nádor Tamás

Szűrésvezető orvos

 Dr. Menyhárt Orsolya

Dr. Menyhárt Orsolya

Orvos

Dr. Aczél Dóra

Dr. Aczél Dóra

Orvos

Dr. Kovács Krisztián

Dr. Kovács Krisztián

Orvos

Kovásznai Krisztina

Kovásznai Krisztina

Operatív vezető

Balogh Kornél

Balogh Kornél

Account Manager

Gudovics Tatyjána

Gudovics Tatyjána

Irodavezető/szakmai asszisztens

Sármány Balázs

Sármány Balázs

Laboratóriumi munkatárs

Fehérvári Anita

Fehérvári Anita

Asszisztens

Víziónk

Az egészségünkért mi magunk vagyunk felelősek csak úgy, mint a tájékozottságunkért és a döntéseinkért. Ezt a felelősséget fel kell ,hogy vállaljuk és saját magunknak kell kezünkbe vennünk az egészségünket, mert ezt nem fogja megtenni helyettünk senki. Az orvosok legjobb tudásuk szerint mindent megtesznek egészségünkért, viszont a gyógyulásunkért mi vagyunk felelősek. Az IQB Medical abban tud ehhez hozzájárulni, hogy megbízható és a szakma által elfogadott, professzionális eszközöket biztosít ahhoz, hogy egészségünk a legjobb irányba haladjon. Nem csak gyorstesztek, mint pl. COVID–19 gyorstesztek, hanem akár PCR vizsgálatok és más magas minőségű professzionális tesztek is beletartoznak termékpalettánkba. A felelősségünk közös és csak a tettek számítanak.

Ingyenesen letölthető kézikönyv

COPYRIGHT © 2021 IQB MEDICAL - ALL RIGHTS RESERVED.

Főoldal       Szűrőprogramunk       Termékek       Rólunk       Referenciák       Tudástár

Adatvédelmi tájékoztató       ÁSZF       Felhasználási Feltételek

IQB Medical