Vállalati egészségügyi megoldások | iqbmedical.hu
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

VÁLLALATI SZOLGÁLTATÁSOK

Visszahívást kérek!

Egészségügyi megoldások kis-, közepes és nagyvállalatok számára

Az IQB Medical Kft. 2021-ben nyitotta meg kiválóan felszerelt egészségügyi központját Budapest II. kerületében lévő, Rózsadomb Center harmadik emeletén. Az elmúlt években, mint egészségügyi szolgáltató, számos vállalati partnerünknek nyújtottunk szakmai támogatást. Napjaink kihívásaira reagálva kidolgoztunk egy speciális, vállalatokra szabott kockázatkezelési programot, melynek segítségével csökkentettük a SARS-CoV-2 vírus által okozott nehézségeket. Egyedi programunk segítségével számos hazai kis- közép és nagyvállalatnak segítettünk kezelni az elmúlt időszak egészségügyi vészhelyzetét.

Budai magánrendelő orvosok slider

Előnyeink:

  • Fejlett diagnosztikai központ
  • Kiváló szakmai háttér
  • Tapasztalt szakorvosok
  • Cégre szabott ajánlatok
  • Éves csomag ajánlatok

Referenciánk többek között:

Magyar Állami Operaház, MOL Nyrt., E-on, Lear Corporation, Vincotech Hungária, Alteo Nyrt., valamint a Prohuman és HSA Kft.

Foglalkozás egészségügy
Menedzserszűrés
Egészségügyi kockázatkezelés
COVID-19 diagnosztika

Foglalkozás – egészségügy

A munkáltatókkal szemben jogszabályi elvárás, hogy minden munkavállalónak orvosi alkalmassági vizsgálaton kell részt vennie.      A vizsgálat során kiderül, hogy az adott pozícióra jelentkező munkatárs egészségi állapota megfelelő, betöltheti-e az adott munkakört. E mellett a szakember felméri a munkakör esetleges egészségkárósító kockázatait, illetve javaslatot tesz  ezen kockázatok kezelésére. A munkahelyi egészségvédelem fogalma nem merül ki a kötelezően előírt vizsgálatok elvégzésében.

Foglalkozás-egészségügyi programunk lényege, hogy a szolgáltatási szintek egymásra épülésével minden szervezet megtalálja az ideális megoldást különböző munkakörben   dolgozó   és egészségügyi kockázati csoportba tartozó munkatársai számára mind a szokásos éves foglalkozás-egészségügyi alapvizsgálat mind bővített menedzserszűrések tekintetében.

 

Egyedi ajánlatainkkal kapcsolatban keresse Vállalati értékesítési vezetőnket:

Kovásznai Krisztina

+36-70-778-8808

sales@medical.iqb.hu

Menedzser Szűrés

Napjainkban a vállalatok vezetői és az emberi erőforrással foglalkozó szakemberek naponta szembesülnek azzal a problémával, milyen nehéz jó munkaerőt találni. Ha megtalálták a megfelelő munkavállalót, akkor talán még nagyobb kihívás megtartani a kiváló szakembereket.

 

Általános tapasztalat, hogy egyre több vállalat veszi igénybe egészségügyi szolgáltató cégek szolgáltatásait, annak érdekében, hogy növeljék a munkavállalói elégedettséget. Ugyanakkor a munkahelyi egészségvédelem nem csak a munkavállalónak fontos és előnyös. Hasznos a munkáltatóknak is, hiszen az alkalmazott kevesebb időt tölt esetlegesen betegállományban, sőt a szakszerű szűrésekkel sok esetben megelőzhető betegségek vagy azok szövődményeinek kialakulása. Partnereink részére dedikált kapcsolattartót, esetmenedzsert biztosítunk, aki naprakészen áll ügyfeleink rendelkezésére kérdéseikkel, megrendeléseikkel kapcsolatban.

 

Egyedi ajánlatainkkal kapcsolatban keresse Vállalati értékesítési vezetőnket:

Kovásznai Krisztina

+36-70-778-8808

sales@medical.iqb.hu

Egészségügyi Kockázatkezelés, Tanácsadás

Egy közepes és nagyvállalat számára kiemelten fontos egy szakmailag megfelelően alátámasztott, egészségvédelmi stratégiai terv megléte, amely jellemzően a vállalati kockázat csökkentési stratégia része. Cégünk szakmai támogatást, tanácsadást nyújt az Egészségvédelmi, Biztonságtechnikai és Környezetvédelmi terv egészségügyi követelményrendszerének kialakításában, megvalósításában illetve a megvalósítás felügyeletében.

Ügyfeleink : MOL Magyar Állami Operaház, ÉVOSZ, Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége

 

Egyedi ajánlatainkkal kapcsolatban keresse Vállalati értékesítési vezetőnket:

Kovásznai Krisztina

+36-70-778-8808

sales@medical.iqb.hu

COVID-19 Diagnosztika

Cégünk elsők között dolgozott ki a COVID-19 járvány megjelenésekor, szakmai protokollt a járvány kezelésére vonatkozóan. A komplex szűrőprogram eredményeként potenciálisan kialakuló helyi járványügyi eseményeket hatékonyan lehet megelőzni, illetve menedzselni. A szűrőprogram lényege, hogy a jellemzően tünetmentes vagy enyhe tüneteteket mutató személyek közül kiemelje azokat, akik fertőzőek, ezzel csökkentve a dolgozói közösség átfertőzésének mértékét. A programnak számos előnye van. Segítségével kiszámítható és tervezhető lesz a munkahelyi létszám, nem állnak le a munkafolyamatok ezáltal is biztosítva a folyamatos termelést.

 

Egyedi ajánlatainkkal kapcsolatban keresse Vállalati értékesítési vezetőnket:

Kovásznai Krisztina

+36-70-778-8808

sales@medical.iqb.hu

KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST! VAGY ÍRJA MEG E-MAIL-BEN KÉRDÉSEIT!

Visszahívást kérek!

Partnereink

Opera partner logó
Nolató partner
Bankmonitor logó
MOL partner logó
Solarpro Holding logó
HSA partner
Bourns logó
MVM partner logó
Workforce partner
Magyar Energetikai és Közmű - szabályozási hivatal logó
Nanushka partner logó
Őrmester partner logó
DR. Rose Magánkórház logó
EON partner logó
ÉVOSZ partner
Lear corporation logó
SoulDental partner
Prohuman logó
Medical Point logó
Medicina Egészségközpont logó
Medimpex partner
Liget. logó
Alteo partner logó