Egészségügyi szűrőcsomagok vizsgálati eredményei | iqbmedical.hu
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél
IQB LONG LIFE SZŰRŐPROGRAM

Egészségmegörző szűrőprogramunk eredményei

Közzétéve: 2022.06.17.

Az IQB Medical Egészségközpont tavaszi szűrési programja május végén nagy sikerrel zárult. Több mint 500-an vettek részt az akcióban, amelyet az idő- és költségkímélés melletti hatékonyság jegyében állította össze Egészségközpontunk.

A szűrőcsomagokat úgy alakítottuk ki, hogy Pácienseinknek ne kelljen kompromisszumot kötnie egészség és ár között. A több mint 500 megrendelt csomagból, érdekes módon, több mint 90% az IQB GOLD szűrési csomag volt, magában foglalva bővített laborvizsgálatot, 40 éves kor felett székletvér-tesztet, a legfontosabb tumor markerek vizsgálatát, valamint bőrgyógyászati, kardiológiai és fül-orr-gégészeti szűrővizsgálatot, kiegészítve inzulinrezisztencia és metabolikus szindróma szűréssel, valamint a szív- és érrendszer rizikó becslésével.

Voltak, akik azért kerestek fel bennünket, hogy életkoruknak megfelelő alap szűrővizsgálaton vegyenek részt, és az egészségmentorunkkal való egyeztetést követően kisebb mértékben a BRONZ szűrőcsomagot, döntő mértékben GOLD csomagot választottak.

A szűrővizsgálatok eredményeiből mindannyiunk számára egyértelműen kiderült: több mint 500 Páciensünk nem hiába jött hozzánk egészségügyi szűrővizsgálatra. A tudományos igényességet nem nélkülöző belső összesítésünk szerint Pácienseink több mint 10 százalékánál, 63 embernél derült fény olyan elváltozásra, főként a labordiagnosztikai, kisebb mértékben a képalkotó vizsgálatok eredményeként, amely további ellenőrzést, specialista szakorvost igényelt. Pácienseink közel 90 százalékát megerősítették a szűrővizsgálatok abban, hogy nincs nagy egészségügyi problémájuk.

Szerencsére, a szűrővizsgálaton valamilyen rendellenességet, elváltozást mutató Pácienseink közül csupán ötüknél zártuk a szűrést súlyosabb betegség gyanújával.