Egyénre szabott egészségprogram | II. kerület | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Egyénre szabott egészségprogram
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Egyénre szabott egészségprogram

Magyarországon kizárólag az IQB Medical-nál van lehetőség genetikai alapú, DNS vizsgálattal egybekötött, egyénre szabott, hosszú távú szűrőprogram megvalósítására.

Az egészségmegőrző és egészségfejlesztési terv szakmai protokollja alapján az egyéni vizsgálati rend miatt növekszik a szűrés hatékonysága és a korai felismerés lehetősége.

A programban a kiemelt kockázatú krónikus betegségek megelőzésére és korai diagnosztikájára koncentrálunk. Ilyen betegségek például a daganatos betegségek, szív- és érrendszeri megbetegedések, anyagycsere problémák, cukorbetegség. Ezek az egészségügyi problémák azok, amelyek a jóléti társadalmakban élő emberek számára a legnagyobb egészségügyi kihívást jelentik.

Egyénre szabott egészségprogram előnyei

A programban résztvevőknek az egyedi terv kialakításának köszönhetően nagy valószínűséggel a jövőben kevesebb, de célirányos szűrővizsgálaton kell majd részt venniük.

Nemcsak elkerülik a felesleges vizsgálatokat, hanem csökken a szükségtelen diagnózisok lehetősége és jelentős pénzt, időt és fáradtságot is megtakarítanak. 

Pácienseink kétféle csomag közül választhatnak.

  • Genetikai alapú, DNS vizsgálattal egybekötött egyéni szűrőprogram kialakítása
  • Genetikai vizsgálat nélkül felmért egyéni egészségügyi kockázatok figyelembe vételével kialakított program

Mindkét egészségterv és szűrőprogram lényege, hogy a javasolt vizsgálatokat egyénileg határozzuk meg, a részt vevő páciens egyéni egészségügyi kockázatai alapján.

Egyénre szabott egészségprogram elemei

Az egyéni egészségmegőrző terv elkészítésének első lépésben feltárjuk a páciens egyéni egészségügyi kockázatait és ez alapján 5 évre határozzuk meg az évente elvégezni javasolt szűrővizsgálatok körét.

Az egyéni egészségügyi kockázatokat családi és személyes anamnézis, életmód és laborvizsgálati eredményeinek és genetikai csomag választása esetén teljes exom szekvenálási módszer (WES) segítségével elvégzett genetikai vizsgálat eredményeinek felhasználásával határozzuk meg.

. Lehetőség van az első éves teljes szűrőprogram vizsgálatainak eredményeit is figyelembe venni az egyéni egészségügyi kockázati profil megalkotásához és a szűrőprogram kialakításához.

Az egyéni kockázati profilt és a javaslatainkat kiváló orvoscsapatunk állítja össze. Ez e csapat megelőző orvostan szakorvosból, labormedicina illetve genetikus szakorvosokból áll. Bármely csomag választása esetén egy szakorvosi konzultáció során adjuk át Önnek javaslatinkat, ahol kérdéseit is megbeszélhetjük. Egészségközpontunkban lehetősége lesz a szűrőprogram során meghatározott vizsgálatok elvégzésére is.

IQB Medical Private Health:

  • Egyéni egészségügyi kockázati profil meghatározása
  • 5 éves egészségterv kialakítása
  • 5 éves egyéni szűrési terv

IQB Medical Genetics:

  • IQB Medical Private Health elemei
  • 59 kiemelt fontosságú gén elemzése, amelyeket az American College of Medical Genetics and Genomics orvosilag kiemelt fontosságúnak és elváltozás esetén kezelési javaslattal látott el
  • Genetikai szűrés a gyakori krónikus betegségekre, pl. gyakori daganatok, szív- és érrendszeri betegségek, II-es típusú cukorbetegség
  • Fitness és wellnes összefoglaló, tudományosan megalapozott egyéni egészségmegőrzési javaslatokkal

IQB Medical Private Health: Egyéni egészségügyi kockázati profil, egészségterv és 5 éves szűrési program terv kialakítása: 59.900Ft

IQB Medical Genetics: Egyéni egészségügyi kockázati profil, egészségterv és 5 éves szűrési program terv kialakítása genetikai kockázati profil felméréssel 279.000Ft.

*Az árak a javasolt 5 éves szűrőprogram terv szerinti vizsgálatok elvégzésének árát nem tartalmazzák.
Amennyiben úgy dönt, hogy a fenti egészségügyi/genetikai kockázati profil alapján javasolt szűrővizsgálatokon is részt vesz, mindkét program esetén 15% kedvezményt biztosítunk az 5 éves szűrőprogram tervben meghatározott vizsgálatok árából.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Egyénre szabott szűrőprogrammal kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg az alábbi videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

 

Várjuk egyénre szabott szűrőprogramunkon az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.