Teljes körű diagnosztika - IQBMedical
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél
Teljes körű diagnosztika

A gyors diagnosztika lehetővé teszi az azonnali terápia megkezdését ezzel időt és pénzt is spórolnak meg a páciensek.

Közzétéve: 2022.05.20.

Szoros együttműködésben

Az IQB Medical Egészségközpont egészségügyi ellátásának meghatározó eleme a szakrendelések teljes körű diagnosztikai támogatása. Pácienseink csak úgy kaphatnak kiváló egészségügyi szolgáltatást, ha szakorvosaink munkáját a legszélesebb körű diagnosztikai vizsgálati kör egészíti ki. A gyors diagnosztika lehetővé teszi az azonnali terápia megkezdését ezzel időt és pénzt is spórolnak meg a páciensek.

Azonnal elvégezzük vagy megszervezzük

Egészségközpontunk fejlettsége a legmodernebb labordiagnosztikai megoldások és széles körű képalkotó diagnosztikai rendszerek üzemeltetését teszi lehetővé a Rózsadomb Centerben. Ennek ellenére számtalan olyan diagnosztikai vizsgálat van, ami vagy gépigénye vagy különlegessége miatt nem érhető el a helyszínen. Pácienseinknek természetesen mind a helyben, mind a partnereinknél elérhető diagnosztikai vizsgálatokat megszervezzük, az eredményt pedig szakorvosaink segítenek a terápia során értékelni.

Labordiagnosztika

Egészségközpontunk gyors fejlődése a helyszíni, minél gyorsabb labordiagnosztikai technológiának köszönhető. Bár a nagy labordiagnosztikai szolgáltatók is partnereink, helyben működő speciális labortechnológiánk lehetővé teszi, hogy a legtöbb laborvizsgálatot a helyszínen és azonnal végezzük el. Szakorvosaink tájékozottak helyszíni lehetőségeink és partnereink szolgáltatási köre kapcsán, ezért az adott betegség pontos diagnosztizálásához szükséges leggyorsabb és legszélesebb körű labordiagnosztikai vizsgálatokat tudják elrendelni.

Képalkotó diagnosztika

Az IQB Medical Egészségközpont szakrendelései elsősorban röntgendiagnosztika és ultrahang-diagnosztika helyszíni, gyors elérését igénylik. Partnereink között széles körben áll rendelkezésre azonnal, illetve rövid határidőn belül CT- és MR-vizsgálat is, nemcsak gyors vizsgálattal, hanem gyors leletezési határidővel is, a Rózsadomb aljában, illetve az észak-pesti régióban is.

Gyors és pontos diagnosztika nélkül nem megy

Diagnosztikai portfóliónk a lehető legszélesebb körben támogatja több mint 20 szakrendelésünket, és segít abban, hogy lehetőség szerint azonnal, vagy minél gyorsabban rendelkezésre álljon a megfelelő labor- vagy képalkotó diagnosztikai vizsgálat, és a betegség megállapítása, valamint a terápia minél gyorsabban megkezdődhessen.

Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg diagnosztikai szolgáltatásainkat. Kattintson ide.