Proktológia - IQBMedical
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Proktológia
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Proktológia

Proktológia, belgyógyászat magánrendelés

Aranyér, végbélfájdalom, -viszketés, -vérzés vagy szorulás. Az emésztőrendszer legjellemzőbb és talán legkellemetlenebb panaszai, amelyeket gyakran más végbélbetegségek: gyulladások, fertőzések, végbélrepedés okoz. Proktológiai szakrendelésünkön a végbélbetegségek teljes körének komplex ellátása valósul meg. A proktológiai ellátás egyáltalán nem csak magáról a sebészeti beavatkozásról, hanem a komplex terápiáról szól: az előzmények felvételéről, a panaszok részletes kikérdezéséről és fizikai vizsgálatról. A felvázolt adatok alapján kivizsgálási tervet készítünk, és amennyiben szükség, a megfelelő diagnosztikai vizsgálatokat is megrendeljük. Egészségközpontunkban felnőttek proktológiai ellátása biztosított.

ORVOSAINK

Pontos mint egy sebész

Dr. Lehoczki Gergely általános sebész adjunktus specialitása a végbéltünetek és proktológiai panaszok pontos diagnosztizálása és kíméletes gyógyítása. Orvosi diplomáját 2003-ban szerezte meg, 2009-ben szakvizsgázott általános sebészetből, 2013-ban kapott adjunktusi kinevezést.

Több mint két évtizedes sebészeti praxisában a végbélbetegségben szenvedő betegek legszélesebb körével találkozott, és legnagyobb sikerének a felmerülő tünetek és panaszok pontos diagnosztizálását és kíméletes gyógyítását tartja.

Mindannyian ismerjük a mondást: „pontos, mint egy sebész” Általános sebészként ez a gondolat vezérel engem orvosi tevékenységem során, ezért szeretnék minden páciensem számára enyhülést, jobbulást, teljes gyógyulást nyújtani.

Milyen a proktológiai szakrendelés?

Ismerje meg a választ rövidfilmünkből!

Milyen egy proktológiai szűrővizsgálat?

Ismerje meg a választ rövidfilmünkből!

Proktológiai rákmegelőző állapotok diagnosztikája és kezelése

Tudjon meg többet rövidfilmünkből!

A vizsgálat menete

A magánrendelésen a járóbetegek ellátása történik, melynek során különböző konzervatív, non invazív, invazív kezelések kerülnek alkalmazásra.

  • Anamnézis felvétel (családi és saját), különös figyelemmel a krónikus betegségeire, rendszeres gyógyszerszedésére, gyógyszerérzékenységre.
  • Aktuális panaszok részletes kikérdezése, különös tekintettel a korábbi sebészeti betegségekre, műtétekre vonatkozóan.
  • A páciens panaszainak megfelelő ambuláns fizikális vizsgálatok végzése, szükség szerint invazív vizsgálatok is.
  • A rendelkezésre álló adatok alapján kivizsgálási terv készítése. intézetünkben minden diagnosztikus eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy ambuláns keretek között, a legtöbb szükséges vizsgálat megtörténjen. Indokolt esetben labor, röntgen, légzésfunkciós vizsgálat, illetve más szakorvosi vizsgálatot/vizsgálatokat kezdeményezünk, pl. fül-orr- gégészet, terheléses EKG, bőrgyógyászat
  • Klasszikus sebészeti kórképek (sérvek, bőrelváltozások, végbélbetegségek, hasi tünetek,-panaszok) ellátása korszerű diagnosztikai eszközökkel, megfelelő labor-és képalkotó háttérrel, valamint a legkorszerűbb invazív vizsgáló eljárással történik. A tünet-és panaszmentes pácienseknél a szakma szabályai szerinti szűrést is végzünk.
  • A vizsgálati adatok összesítése során diagnózist állítunk fel, és terápiás javaslatot adunk a beteg számára. A gyógyszeres terápiás javaslatokat minden esetben életviteli tanácsadással is kiegészítjük, az invazív beavatkozások közül az ambuláns keretek között vállalhatót elvégezzük.

 

A beteget részletesen felvilágosítjuk a betegségéről, és a szükséges terápia is minden esetben részletesen ismertetésre kerül. Invazív beavatkozás, műtét esetén az ezzel kapcsolatos részletes felvilágosítást követően, a páciens írásos beleegyezése után kerül sor a beavatkozásra.

Amennyiben további speciális vizsgálatra van szükség, a beteget a megfelelő egészségügyi intézménybe irányítjuk.

Meghatározott idő elteltével a beteg állapotának ellenőrzését is végezzük, különös tekintettel a krónikus betegségekre, műtét ,beavatkozás utáni állapotra.

Az ellenőrző vizsgálatokra a beteg számára megadott későbbi időpontban kerül sor.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Proktológiai szakrendeléssel kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk ortopédiai szakrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.