Könyvajánló - IQBMedical
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Könyvajánló
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Figyelmébe ajánljuk!

A rost jó! Könyv - Soltész Erzsébet

Soltész Erzsébet, Gajda Zoltán: A rost jó!

 

Az IQB Medical dietetikusa, Soltész Erzsébet a mikrobiom egyensúlyát támogató, rostban gazdag étrendről hiánypótló könyvet írt szerzőtársával, Gajda Zoltánnal.

 

Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban.

A dietetikus szerzők szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül a témát, céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét.

Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.
Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. 

A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő praktikákkal.
Az élelmi rostok élettani hatásai mellett foglalkoznak a táplálkozás és a mikrobiom kapcsolatával, a bélflóra egyensúlyának jelentőségével. 

A rost jó! – a könyv elérhető a BOOOK Kiadónál  és a könyvesboltokban.