First call orvosi konzultáció | Budai magánrendelő | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  IQB MEDICAL FIRST CALL
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

IQB MEDICAL FIRST CALL

Azonnali orvosi segítség
Várakozási idő nélkül

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy hirtelen megbetegedés esetén milyen nehéz orvosi segítséget találni. A háziorvos éppen nem rendel, vagy az egészségügyi rendszer leterheltsége okán nem lehet elérni.

Mindezektől a kellemetlenségektől mentesül Egészségközpontunkban, ha igénybe veszi FIRST CALL szolgáltatásunkat. Előzetes telefonhívását követően, aznapra biztosítunk orvosi konzultációs lehetőségét személyesen vagy online.

Szükség esetén azonnal rendelkezésére állunk egyéb diagnosztikai vizsgálatok elvégzésének tekintetében is, mint például: labordiagnosztika, EKG, ultrahang, röntgen és gyorstesztek széles spektruma.

GYORS ORVOSI SEGÍTSÉG

Előzetes időpontfoglalással akár aznapra

 

VÁRAKOZÁSI IDŐ NÉLKÜL

Hétköznap: 08:00 – 19:00 óráig

 

AZONNALI DIAGNOSZTIKA

Azonnali labordiagnosztika, gyorslabor-diagnosztika, röntgen és ultrahang

Milyen esetekben fordulhat hozzánk?

 • Ha a gyors és szakszerű egészségügyi ellátást kényelmesen szeretné igénybe venni.
 • Ha a fájdalom elviselhető, de kellemetlen.
 • Ha azonnali megoldást szeretne, azonnali diagnosztikával.
 • Ha a háziorvosához menne, de ő éppen nem érhető el.
 • Ha hosszas várakozásra számít az orvosi rendelőben.
 • Ha nem biztos benne, hogy milyen orvoshoz kell fordulni.
 • Ha szüksége van a gyorslabor-diagnosztika és gyorstesztek azonnali megbízhatóságára.

 

Mikor forduljon azonnal sürgősségi ellátáshoz?

 • Sürgősségi esetben hívja a 112 telefonszámot: az Országos Mentőszolgálat professzionális szakmai segítséget nyújt.
 • Ha úgy ítéli meg, életveszélyes a helyzet, azonnali kórházi ellátásra van szükség.
 • Ha csonttörés vagy törésgyanú merül fel.

Milyen tünetekkel érdemes hozzánk fordulni?

 1. Lázas megbetegedések

Magas, kellemetlen, nem múló láz. Számtalan oka lehet, amit nem árt hozzáértő orvossal, megfelelő, azonnali labordiagnosztika mellett kivizsgáltatni.

 1. Megfázás, köhögés

A köhögés, megfázásos állapot mögött akár súlyos vírusfertőzés is állhat. Azonnali labordiagnosztikai megoldásainkkal pontos képet kaphat a megfázásos állapot, erősebb köhögés okairól, és a megfelelő terápiát választhatja.

 1. Torok- és fülfájás

Erős torokfájás, esetleg hozzá kapcsolódó fülfájás esetén szakorvos tudja kizárni azokat a súlyosabb kórképeket, amelyek további vizsgálatot igényelnek.

 1. Hasmenéses tünetek, enyhébb hasi vagy mellkasi fájdalom

Ha hasmenése van, mellkasi vagy hasi fájdalma közepes vagy kisebb mértékű, ha nem kőkemény a hasa, a szakorvosi vizsgálat mellett érdemes a szükség labordiagnosztikai és képalkotó vizsgálatokat elvégezni.

 1. Könnyebb sérülések

A kisebb vágások, erősebb horzsolások, felületi sérülések szakszerű kezeléséhez a rendelői körülmények ideálisak. A modern technológiával elvégzett sebészeti ellátás nagymértékben csökkentheti a gyógyulás idejét.

 1. Zúzódások, rándulások

Esések, rándulások, zúzódások esetén fontos egy első vizit, hogy orvos állapítsa meg a trauma súlyosságát, a megfelelő képalkotó vizsgálatot tudjuk kiválasztani, és megvalósulhasson a traumás kockázat meghatározása, majd a megfelelő, gyors és hatékony orvosi ellátást választhassuk Páciensünknek.

 1. Kutyaharapás

Ha a kutyaharapás hámsérülést okozott, érdemes rendelői körülmények között kitisztítani, fertőtleníteni és a gyors gyógyulás érdekében kezelni a sebet. Amennyiben a kutya oltási igazolványa rendelkezésre áll, kérjük, azt is hozza magával.

 1. Allergiás panaszok

Az allergiás panaszok nemcsak kényelmetlenek, hanem súlyosabbá is válhatnak, erős allergiás reakciót okozva szervezetünkben. Légúti vagy bőrön látható allergiás reakció esetén érdemes felkeresni Egészségközpontunkat.

 1. Húgyúti panaszok

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a húgyúti fertőzéseket, mert már rövid távon is súlyosabb problémákhoz vezetnek. A megfelelő labordiagnosztikai megoldással, a vér- és vizeletminták elemzésével gyorsan megtaláljuk azokat az okokat, amelyeket kezelni kell. A kellemetlen fájdalom enyhítéséhez pedig a megfelelő azonnali fájdalomcsillapítási megoldást javasoljuk.

Mi történik az IQB Medial First Call orvosi konzultáció során?

A vizsgálat a beteg részletes kórelőzményének felvételével kezdődik, amely nagy jelentőséggel bír a pontos diagnózis felállításával, valamint a kezelési terv meghatározásával kapcsolatban. A szakorvos kikérdezi a pácienst tüneteiről, korábbi betegségeiről, családjában halmozottan előforduló egészségügyi problémákra vonatkozóan. Orvos kollégánk kérhet még további vizsgálatokat, mint például labordiagnosztika a lehető legpontosabb diagnózis érdekében. Az alapos kivizsgálás során feltárt problémák és kockázati tényezők alapján meghatározzuk az Ön hosszú távú egészségét leginkább szolgáló terápiás megoldásokat.

Hogyan jelentkezzen be hozzánk?

 • Az IQB MEDICAL FIRST CALL szolgáltatás keretében várjuk előzetes időpontfoglalással Egészségközpontunkban a Rózsadomb Center 3. emeletén vagy online konzultáció keretében. Érdeklődés esetén igyekszünk aznapra időpontot biztosítani, mind orvosi konzultáció mind diagnosztikai vizsgálatok esetében.
 • Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.
 • Ha kérdése merülne fel, mielőtt megérkezik hozzánk, hívását azonnal fogadjuk a +36 30 114 5557 telefonszámon.
 • Call center szakértőnk rendelkezésére áll, amennyiben a fájdalom, sérülés súlyosságát illetően bizonytalan.
 • Amennyiben állapota a kérdések alapján egyértelműen kórházi sürgősségi ellátást igényel, segítünk: az éppen ügyeletes sürgősségi osztályra irányítjuk Önt.

IQB MEDICAL FIRST CALL
Első osztályú, teljes körű egészségügyi ellátás

 

Várjuk rendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.