FOGLALKOZZON SAJÁT EGÉSZSÉGÉVEL IS! - IQBMedical
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  FOGLALKOZZON SAJÁT EGÉSZSÉGÉVEL IS!
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Felfázás és hólyaghurut

FOGLALKOZZON SAJÁT EGÉSZSÉGÉVEL IS!

 

Rengeteg nő szenved felfázás azaz hólyaghurut, húgyúti fertőzés miatt, melyet okozhat hideg is, de az esetek többségében a betegséget egy, a szervezetünkben jelen lévő, E-coli nevű baktérium okozza. A tünetek jelentkezését követően rendkívül fontos, hogy a fertőzés kezelése mielőbb kezdetét vegye, ugyanis a baktérium a húgycsőből vagy a húgyhólyagból gyorsan átkerülhet a vesébe, ahol kezeletlen esetekben akár vesemedence-gyulladást is okozhat.

Amennyiben a fertőzés hat hónapon belül kétszer vagy annál többször fordul elő, akkor visszatérő hólyaghurutról beszélünk. Egyes felmérések szerint minden tizedik nő küzd ezzel a problémával, amely rendkívül negatív hatással van az életminőségre. A kellemetlen és fájdalmas tüneteken kívül gyakran társul a betegséghez enyhe vagy akár közepes fokú szorongás is.

Visszatérő húgyúti panaszok esetén az akut fertőzés kezelésén túl, fontos egy jól kialakított kezelési terv felállítása, amelynek segítségével megelőzhető a betegség kiújulása.

Az alábbi tünetek megjelenése esetén mielőbb keresse fel nőgyógyászati szakrendelésünket:

  • alhasi fájdalom,
  • visszatérő fertőzés,
  • fájdalmas vizelés,
  • gyakori vizelési inger…

Nőgyógyászati szakrendelésünkön elérhető szolgáltatásaink

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Nőgyógyászati szakrendeléssel kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk nőgyógyászati szakrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.