Belgyógyászat magánrendelés 2 kerület | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Belgyógyászat
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Belgyógyászat

A belgyógyászat az orvostudomány egyik legszerteágazóbb szakterülete, amely a belső szervek kóros elváltozásaival, betegségeivel foglalkozik és sok más szakterületet is érint a gyógyítás, megelőzés valamint a rehabilitáció szempontjából.

A belgyógyászat képezi az alapját sok más gyógyászati szakterületnek, kardiológiának, angiológiának, diabetológiának, endokrinológiának tüdőgyógyászatnak is.

A belgyógyász felkutatja a betegségek hátterében álló okokat, további vizsgálatokat javasol vagy szükség esetén továbbküldi a pácienst  speciális szakrendeléseinkre.

Fejlett labordiagnosztikai háttérrel rendelkezünk, így laborvizsgálatok esetében akár aznap – a szakorvosi vizsgálatot követően – állunk azonnali rendelkezésére.

Orvosaink

Milyen esetekben forduljon hozzánk?

  • Bizonytalan a tüneteiben
  • Labor- vagy egyéb diagnosztikai leleteit nem tudja, vagy nehezen tudja értelmezni
  • Nem tudja, hogy panaszaival melyik szakrendelést keresse fel
  • Belgyógyászati szűrővizsgálaton szeretne részt venni
  • Szűrővizsgálatán eltérést találtak
  • Általános panaszait szeretné kivizsgáltatni

Hogyan zajlik a belgyógyászati konzultáció?

A belgyógyászati szűrővizsgálat a beteg részletes kórelőzményének felvételével kezdődik, amely nagy jelentőséggel bír a pontos diagnózis felállításával, valamint a kezelési terv meghatározásával kapcsolatban. A szakorvos kikérdezi a pácienst tüneteiről, korábbi betegségeiről, családjában halmozottan előforduló egészségügyi problémákra vonatkozóan. A belgyógyász szakorvos kérhet még további vizsgálatokat, mint például labordiagnosztika a lehető legpontosabb diagnózis érdekében. Az alapos kivizsgálás során feltárt problémák és kockázati tényezők alapján meghatározzuk az Ön hosszú távú egészségét leginkább szolgáló terápiás megoldásokat.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Belgyógyászati szakrendeléssel kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg az alábbi videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

 

Várjuk belgyógyász magánrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.