Általános orvosi konzultáció | Budai magánrendelő | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Általános orvosi konzultáció
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Általános orvosi konzultáció

Magán általános orvosi ellátás

 

Megbetegedés esetén először háziorvosához fordul panaszaival a páciens, azonban napjainkban nehéz a bejutás a rendelésre, ahol a leterhelt orvos gyakran érdemi vizsgálat nélkül küldi tovább a pácienst más intézménybe. Szakrendelések esetében viszont napokig, hetekig kell várni a szakorvosi időpontokra. Mindezektől a kellemetlenségektől mentesül, egészségközpontunkban, ha igénybe veszi cégünk általános orvosi konzultációs szolgáltatását. Nálunk a magas színvonalú ellátás mellett, várakozás idő nélkül, kellemes környezetben állnak rendelkezésére tapasztalt orvos kollégáink mind felnőtt, mind gyermek páciensek esetében.

Modern diagnosztikai eszközökkel jól felszerelt rendelőintézetünkben rövid idő alatt pontos diagnózist tudnak kollégáink felállítani és azonnal megkezdhető a terápia. Ha szükséges az intézményünkön belül specialistához irányítják Önt, aki célirányosan tudja a kivizsgálást elvégezni.

Általános orvosi konzultációt érdemes választani a szűrővizsgálatok előtt is. Orvosunk testre szabott javaslatot tud tenni az Önnek leginkább megfelelő szűrővizsgálatok szakmai tartalmára és a vizsgálatok elvégzése meg is kezdhető. A szűrésekről összefoglaló jelentés készül, amelynek kiértékelésében tapasztalt kollégáink rendelkezésére állnak.

Milyen esetekben fordulhat hozzánk?

  • Gyors orvosi konzultációra, vizsgálatra van szüksége? – Aznapi időpontot biztosítunk.
  • Hétvégén betegszik meg, vagy elfoglaltságai miatt csak hétvégén tud orvoshoz fordulni? – Hétvégén is állunk rendelkezésére.
  • Krónikus betegségben szenved? – Orvoskollégáink nyomon követik egészségügyi állapotát, a tüneteinek, betegségének romlása esetén megfelelő kezelési tervet állítanak fel.
  • COVID-19 szövődményei esetében nem tudja eldönteni milyen szakorvoshoz forduljon? – Általános orvosi konzultáció eredményeként megfelelő szakorvoshoz kerül a lehető legrövidebb időn belül.
  • Szeretné felmérni általános egészségügyi állapotát? – Szűrővizsgálati csomag meghatározásában, eredmények értelmezésében, egészségmegőrző javaslatok megfogalmazásában kiváló orvosaink állnak rendelkezésére.
  • Az általános orvosi vizsgálatot követően szakorvossal is szeretne konzultálni? – Az első diagnózis alapján intézményen belüli szakorvosok folytatják a kivizsgálást, kezelést.
  • Kellemes környezetben, modern eszközparkkal rendelkező orvosi rendelőt keres? – Azonnali diagnosztikai eszközök állnak a helyszínen rendelkezésre, pl. labordiagnosztika, EKG, radiológia ultrahang diagnosztika.
  • Akut vagy krónikus panaszai miatt szeretné, ha gyorsan, rövid időn belül  kiderülne milyen betegség okozza panaszait? – A szokásos labordiagnosztika mellett, hazánkban egyedül álló módon a nyugat-európai mintára 80 féle gyorsteszttel dolgozunk, ami gyakran lehetővé teszi az azonnali diagnózis felállítását és a terápia megkezdését.
  • Megbetegedése miatt vagy bármilyen egyéb okból nem tud otthonából kimozdulni? Kényelmesen, sorban állás és várakozási idő nélkül keres megoldást egészségügyi panaszaira? – Személyes orvosi vizsgálataink mellett video konzultációra is lehetősége van, melyre online tud időpontot foglalni.
  • Rendelkezésére állnak a laboreredményei, vagy más orvosi leletei, de nem tud kiigazodni rajtuk? – Nálunk vagy más intézményben végzett laborvizsgálati eredményeit segítünk értelmezni.

Mi történik az általános orvosi konzultáció során?

A vizsgálat a beteg részletes kórelőzményének felvételével kezdődik, amely nagy jelentőséggel bír a pontos diagnózis felállításával, valamint a kezelési terv meghatározásával kapcsolatban. A szakorvos kikérdezi a pácienst tüneteiről, korábbi betegségeiről, családjában halmozottan előforduló egészségügyi problémákra vonatkozóan. Orvos kollégánk kérhet még további vizsgálatokat, mint például labordiagnosztika a lehető legpontosabb diagnózis érdekében. Az alapos kivizsgálás során feltárt problémák és kockázati tényezők alapján meghatározzuk az Ön hosszú távú egészségét leginkább szolgáló terápiás megoldásokat.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Általános orvosi konzultációra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk rendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.