Ultrahang diagnosztika | Magánrendelések | iqbmedical.hu
Időpontfoglalás
Tovább
Időpontfoglalás

1992-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1996-ban tettem radiológiai szakvizsgát. Közel 30 éve foglalkozom radiológiai diagnosztikával, 20 éve vállalkozóként és kizárólag a magánszektorban. A radiológia valamennyi modalitását ismerem, de széles tapasztalatot az ultrahangdiagnosztika területén szereztem. Kiemelt szakterületem ezen belül is  az emlő ultrahangdiagnosztikája.

2013-tól a Róbert Magánkórház (ma már TritonLife) ultrahangdiagnosztikai részlegét vezetem, ezt megelőzően és napjainkban is számos elismert  magánklinika munkatársa voltam- vagyok.

Tanulmányok

Kórházi háttér

Magánszférában szerzett tapasztalatok

Hitvallás

Meggyőzősédem, hogy a beteg sorsa a korrekt és időben kézhez kapott diagnosztikán dől el, hiszen akkor lehet megfelelő terápiás tervet kialakítani. Ezért úgy gondolom, hogy a radiológia az egyik legfontosabb alappillére a korrekt betegellátásnak.

Miután nekem mindig is nagyon fontos volt a pácienssel való személyes találkozás, a szakvizsga után ezért az ultrahangdiagnosztika felé orientálódtam.

A beteggel folytatott kommunikáció, a jól irányzott kérdések, a pontos anamnésis felvétele számomra a siker titka, jelen esetben a pontos diagnózisé.

A kommunikáció rendkívül fontos a mi pályánkon. A pácienssel való bizalmi viszony felépítésének kulcsa.

Ehhez adott nekem első főnököm- tanítómesterem, Romics Professzor úr, egy életre szóló útravalót, amit a mai napig hitvallásomnak tartok:

„ Aki nem tiszteli a beteget, nem lehet jó orvos!”