Webáruház

PCR VIZSGÁLAT*:

*Vizsgálati eredmény akár aznap

** Hétköznap és szombat 13 óráig levett minták esetében aznapi, délután és vasárnap levett minták esetében másnapi eredmény kiküldés.

12.500 HUF

Az eredményből kiderül, hogy a páciens a mintavétel időpontjában fertőzött-e koronavírussal. Eredmény akár aznapi kiküldéssel.
A PCR-teszt az orrból és garatból levett mintában jelenlévő vírus RNS-ét mutatja ki, akár a tünetek megjelenése előtt. A sikeres vizsgálat egyik előfeltétele, a helyes mintavétel, a mintavételt megelőző szabályok betartása és megfelelő vírus jelenléte a mintában.

A vizsgálathoz felső légúti minta szükséges. A mintavétel csupán néhány percet vesz igénybe. A mintavételt megelőző 3-4 órában nem szabad:

  • enni,
  • inni – vizet sem szabad,
  • dohányozni,
  • fogat mosni, szájat öblíteni,
  • rágógumi, egyéb szájfrissítő használata.

Vizsgálati eredmény akár aznap*. Megtalál minket a Rózsadomb Center II. emeletén a Posta mellett. Budapest, II. kerület Törökvész út 79-81.

*Hétköznap és szombat 13 óráig levett minták esetében aznapi, délután és vasárnap levett minták esetében másnapi eredmény kiküldés.

ANTIGÉN GYORSTESZT*:

*Vizsgálati eredmény 15 perc alatt

7.800 HUF

A tesztelést követően kiderül, hogy a páciens a mintavétel időpontjában fertőzött-e koronavírussal. Az antigén teszt az orrból és garatból levett mintában jelenlévő vírust mutatja ki, akár a tünetek megjelenése előtt. A sikeres vizsgálat egyik előfeltétele, a helyes mintavétel, a mintavételt megelőző szabályok betartása és megfelelő vírus jelenléte a mintában. A vizsgálathoz felső légúti minta szükséges. A mintavétel csupán néhány percet vesz igénybe. A mintavételt megelőző 3-4 órában nem szabad:

  • enni,
  • inni – vizet sem szabad,
  • dohányozni,
  • fogat mosni, szájat öblíteni,
  • rágógumi, egyéb szájfrissítő használata.
Vizsgálati eredmény 15 perc alatt. Megtalál minket a Rózsadomb Center II. emeletén a Posta mellett. Budapest, II. kerület Törökvész út 79-81.

LABORATÓRIUMI KVANTITATÍV NEUTRALIZÁLÓ ANTITEST VIZSGÁLAT*:

*Vizsgálati eredmény mintavételt követő 2-3 munkanapon belül

12.900 HUF

A SARS-CoV-2 vírusfertőzést követően az antitestek, a fertőzés után 1–2 héttel érik el a kimutatható szintet a páciens vérében. A vizsgálat vérvétellel történik. A teszt a vérmintából vizsgálja a koronavírusra termelődött ellenanyag jelenlétét és szintjét. Az eredményről a pácienseket a vizsgálatot követően 2-3 munkanapon belül emailben tájékoztatjuk.

Megtalál minket a Rózsadomb Center II. emeletén a Posta mellett. Budapest, II. kerület Törökvész út 79-81.

ANTITEST GYORSTESZT*:

*Vizsgálati eredmény 10 perc alatt

7.800 HUF

A SARS-CoV-2 vírusfertőzést követően az antitestek, a fertőzés után 1–2 héttel érik el a kimutatható szintet a páciens vérében. A vizsgálat ujjbegyből vett vérminta alapján történik. A teszt kimutatja az IGG és az IGM szintet is. Amennyiben IGM is jelen van a szervezetben, úgy érdemes egy antigén tesztet is elvégeztetni, mivel a kimutatható IGM frissen átvészelt fertőzést jelez, tehát előfordulhat, hogy a páciens még fertőzőképes.

Vizsgálati eredmény: 10 perc alatt. Megtalál minket a Rózsadomb Center II. emeletén a Posta mellett. Budapest, II. kerület Törökvész út 79-81.