Post covid szűrés | Egészségügyi szűrőprogramok | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Post-COVID 19 vizsgálatok
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Post-COVID 19 vizsgálatok

Covid antitest gyorsteszt

Post-COVID vizsgálatainkra pácienseink leggyakrabban légzőrendszeri és/vagy kardiológiai tünetekkel jelentkeznek. Előfordulnak enyhébb, illetve életminőséget jelentősen zavaró tünetek is, mint például a  mellkasi panaszok,  de  nagyon gyakoriak  a köhögéssel  kapcsolatos  problémák  is. Fontos azonban  tudni,  hogy  COVID-19 fertőzést követően fenti tüneteket minden esetben célszerű kivizsgálni, mivel a szövődmények egyik napról  a másikrais okozhatnak súlyosabb megbetegedéseket.

Jellemzően a mentális tünetek tartanak a leghosszabb ideig. Sajnos a fertőzés idegrendszeri  elváltozásokat  is okozhat, valamint a hosszantartó, elhúzódóbetegség nem csak testileg, hanem lelkileg is megviseli a pácienst.

Az alábbi tünetek jelentkezése esetén érdemes orvoshoz fordulni: fáradékonyság, nehézlégzés, mellkasi fájdalom, fejfájás, köhögés, koncentrációszavarok, pszichés tünetek.

Post-COVID vizsgálati csomagok kialakítása

Az IQB Medical RC Egészségközpontban  a különböző Post-COVID vizsgálati csomagok egymásra épülnek. A Post-COVID konzultációt követően a csomagok tartalma attól függően változik, hogy egyes páciensek esetében milyen további vizsgálatok válnak szükségessé.

Szükség esetén további kivizsgálás és terápiás tanács lehetősége kardiológus, tüdőgyógyász, pszichiáter szakorvosainktól. Orvoscsapatunk mindegyike kimagasló szakmai képzettséggel és tapasztalattal, klinikánk számos modern diagnosztikai eszközzel rendelkezik.

 

POST-COVID VIZSGÁLATI CSOMAGJAINK TARTALMA

1.Post-COVID orvosi konzultáció: közvetlenül SARS-CoV-2 fertőzés után javasoljuk, amennyiben konzultálni szeretne szakemberünkkel a Post-Covid szindróma lehetséges tüneteiről, a tünetek elmúltát követendő javaslatokról és a személyes kockázati tényezőkről valamint a további kivizsgálási lehetőségekről. A konzultáció 15 percet vesz igénybe. 

2.Post-COVID kivizsgálási csomag: SARS-CoV-2 fertőzés lezajlását követő 3-4 hét múlva javasolt egy részletes, célirányos orvosi kivizsgáláson részt venni. A vizsgálati protokollt úgy alakítottuk ki, hogy idő és költséghatékony módon azonosítsuk azokat a területeket, amelyek a Post-COVID szindróma által érintettek. Amennyiben megállapítható a Post-COVID szindróma, javaslatot teszünk, hogy milyen továbbbi egyénre szabott kivizsgálás és kezelés szükséges adott páciensnél.

Post-COVID szűrésünkön ajánlott részt venni a SARS-CoV-2 fertőzésen átesett azon személyeknek, akik a fertőzés lezajlása óta tüneteket észlelnek magukon. Sporthoz való visszatérés előtt tünetek jelentkezése nélkül is javasolt a kivizsgálás, mely 90-120 percet vesz igénybe és a legmodernebb diagnosztikai módszereket használjuk.

 

A Post-COVID kivizsgálási csomag ára most 79.000 Ft 99.000 Ft helyett

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Post-COVID vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk rendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.