IQB LIFESTYLE | ÉLETMÓDPROGRAM | iqbmedical.hu
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

IQB LifeStyle Életmódprogram

Külsőnkkel kapcsolatban általában kétféle végletes nézőpontot sugall a világ. Az egyik, hogy nézzünk ki úgy, mint egy Insta modell, a másik pedig, hogy fogadjuk el a testünket olyannak, amilyen, hiszen a belső értékeink az igazán fontosak.

Előbbi a népszerű diéták váltakozásával, átmeneti súlyvesztéssel-visszahízással járhat. Állandóvá válhat az evéssel kapcsolatos bűntudat, a feladás miatti csüggedtség. A többszöri újrakezdés, a szigorú megszorítások jojó effektushoz vezethetnek.

Az elfogadást szorgalmazó üzenet önmagában pozitív, ám a nem megfelelő táplálkozás és a mozgás elhanyagolása a kor előrehaladtával egészségügyi problémákhoz vezethet.

Mindkét szélsőség károsan érintheti egészségünket, testi-lelki egyensúlyunkat.

FELEJTSE EL A SÚLYKONTROLL ALAPÚ DIÉTÁKAT - ÉREZZE MAGÁT JÓL A BŐRÉBEN

Az IQB Medical és a Korona Fitness együttműködésének köszönhetően egy különleges, testreszabott életmódprogramot kínálunk ügyfeleink számára.

Az IQB Lifestyle programmal segítünk, hogy jól érezze magát a bőrében, és az egészségére, önmagára való odafigyelés élete természetes részévé váljon.

A mindennapokba beépülő kiegyensúlyozott táplálkozási szokások és a folyamatos sikerélményt nyújtó rendszeres testmozgás segíthet a jó közérzet és az ideális testsúly elérésében is.

A komplex Lifestyle életmódprogram alapja a táplálkozást és fizikai aktivitást érintő egészségügyi problémák kiszűrése, és a fittségi állapotfelmérés.

Az IQB Medical szakorvosi csapatának bevonásával az esetleges anyagcsere-eltérések és mozgásszervi problémák szakszerű ellátására is megoldást nyújtunk a program kiterjesztésével.

Javaslatot teszünk és lehetőséget biztosítunk a program szakembereivel való hosszútávú együttműködésre, akár a kitűzött céljai megvalósításáig. 

Az egészségesebb önmagához vezető út kezdetén felmérjük egészségi állapotát. Vizsgálati csomagunk segíthet feltárni az esetleges panaszainak, sikertelen fogyókúráinak hátterében álló okokat.

Az emésztőrendszeri mikrobiom egyensúlyát támogató étrend egy kiegyensúlyozott, hosszú távon is tartható táplálkozási minta, amelynek alapelveit dietetikus szakértőnktől sajátíthatja el.

Jó közérzetének és fittségének záloga a rendszeres testmozgás. A Korona Fitness szakértője által kidolgozott mozgásprogrammal visszanyerheti energikusságát, egészséges testösszetételét.

EGÉSZSÉGFELMÉRÉS

Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat, metabolikus szindróma rizikószűrés  + Laborvizsgálati csomag

A táplálkozási tanácsadás és egyéni mozgásprogram előkészítésére elvégezzük a leggyakoribb krónikus betegségek kockázatának felmérését. A vizsgálat a legfontosabb laborparaméterek meghatározása mellett vérnyomásmérést, nyugalmi EKG vizsgálatot  és spirometriát tartalmaz. A családi anamnézis és az esetlegesen fennálló egészségügyi panaszok kikérdezése mellett diabétesz és szív-érrendszeri  rizikószűrést végzünk. Az eredmények kiértékelése belgyógyászati konzultáció keretében történik. 

MIKROBIOM TÁMOGATÁS

Egyéni táplálkozási tanácsadás – Konzultáció dietetikus tanácsadónkkal 1 alkalommal

A legújabb kutatási eredmények alapján az emésztőrendszeri mikrobiom támogatása egészségünk megőrzésének egyik fő pillére. Ezt biztosítja a kiegyensúlyozott, változatos, élelmi rostban gazdag étrend. Az egyéni preferenciák és lehetőségek figyelembevételével kialakított étrend nem kampány-diéta, hanem egy hosszú távon is tartható táplálkozási minta, amelynek alapelveit dietetikus szakértőnktől sajátíthatja el a Lifestyle program keretében.

A táplálkozási tanácsadás elsődleges célja a jó közérzet és a szervezet megfelelő működésének támogatása, ám a harmonikus, egészséget támogató étrend egyben a súlyfelesleg fokozatos leadását is eredményezi.

MOZGÁSPROGRAM

Mozgásprogram terv testösszetétel-méréssel – Konzultáció a Korona Fitness szakértőjével 1 alkalommal

Az egészségmegőrzés és a kiegyensúlyozott lelkiállapot alapja a rendszeres testmozgás. Mégis, keveseknek sikerül beépíteni a zsúfolt hétköznapokba olyan edzésformát, amely viszonylag rövid idő alatt garantálja az egész test átmozgatását, a kondíció megőrzését és a keringési rendszer fittebb állapotát.

A Lifestyle programban egy részletes testösszetételmérés és mozgásprogram konzultáció után teljes testet átmozgató egyéni köredzésen vehet részt a Korona Fitness szakértőjével. Az életvitelt, időbeosztást és egyéni fittségi állapotot figyelembe vevő edzésprogram követésével a mozgás beépülhet a mindennapjaiba és segíthet egy kedvezőbb testösszetétel elérésében.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Szolgáltatásainkkal, esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk.

Várjuk IQB LIFESTYLE programunkkal kapcsolatban az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.

+36-30-114-5557