Foglalkozás egészségügy | Vállalati szolgáltatások | iqbmedical.hu
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

SZAKTERÜLET: Megelőző-orvostan, népegészségtan és foglalkozás-egészségügy szakorvos

 

VÉGZETTSÉG (egyetem és szakvizsgák):
Pécsi Orvostudományi Egyetem – Általános orvos (2004)
PhD tudományos fokozatát a daganatok molekuláris epidemiológiájának vizsgálatával, biomarkerek kutatásával szerezte 2014-ben a Pécsi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

NYELVTUDÁS (ellátás nyelve): magyar

ORVOSI SPECIALIZÁCIÓ (kiemelt területek, betegségek):
A fertőző betegségek, a daganatos megbetegedések megelőzését, korai felismerését, így a primer és szekunder prevenciót mindig is nagyon fontosnak tartotta.

IQB Medical konzultáns szakorvosa és az egyénre szabott szűrési program szakmai vezetője.

Tanulmányok:

2017-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

2020-ban háziorvostan szakvizsgát tettem, azóta is háziorvosként dolgozom.

2021 óta foglalkozás-egészségügyi rezidens vagyok, a Szegedi Egyetemen

Specializáció:

A nyugati orvoslás mellett mindig nagyon érdekelt a keleti, alternatív medicina.

2019-ben az OKFŐ által akkreditált természetgyógyász képzést végeztem. Azóta is képzem magam tovább e területen, jelenleg  fitoterápia (gyógynövények ismerete) és akupresszúra képzésekben veszek részt.

Érdeklődésem központjában többek között a mozgásszervrendszer áll, 2018-ban és 2019-ben kinesiotaping képzéseket végeztem, nagyon hasznosnak találom ezt a technikát.

2019 óta jógaoktatóként is tevékenykedem. 2016-ban gerincjóga-, 2019-ben hatha jóga-, 2020-ban yin jógaoktató képesítést szereztem.

Hiszek a holisztikus megközelítésben, a páciens egészben (test-lélek-szellem) való vizsgálatában, szeretem a lelki oldalt is figyelembe venni a testi panaszok mellett.

Fentieken túl várom kedves pácienseimet Post-COVID szűréseken is, amihez rendelésemen minden labor és képalkotó diagnosztikai eszköz elérhető a gyors diagnózis felállítás érdekében.

A foglalkozás-egészségügy orvosi és jogi kérdései és napi feladatai mellett az általános betegellátás és betegút szervezés sajátos kérdéseivel foglalkozik. Mindennapi betegellátási munkája mellett tudományos kutatásokban és az egyetemi oktatásban is aktívan részt vesz. Kutatóként számos tudományos közleményt és előadást tett közzé első- és társszerzőként hazai és külföldi szaklapokban és kongresszusokon.