Nyári akciós ajánlataink | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Nyári akcióink
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

NYÁRI AKCIÓS AJÁNLATAINK

A nyári időszak általában a pihenésről szól, ugyanakkor  ilyenkor van egy kis időnk fellélegezni és olyan tennivalókat is elvégezni, amiket esetleg az év többi napján halogattunk. Ilyen lehet az egészségügyi, ellenörző vizsgálatok elvégzése vagy egy elhúzódó betegség kezelésének megkezdése is.

Az IQB Medical RC Egészségközpontban 2022. szeptember 2-ig, kedvezményes áron veheti igénybe egészségügyi szolgáltatásainkat.

Megjelölt szakorvosi konzultációinkon 28.900 Ft helyett 19.900 Ft-ért vehet részt. Ezenkivül minden szakorvosi, valamint ultrahang vizsgálat árát az infláció mértékével azaz 10,7%-kal csökkentettük.

Pácinseink számára kidolgoztunk egy speciális, nyári állapotfelmérő labor vizsgálati csomagot is, melynek aktuális kedvezménnyel csökkentett ára 9.900 Ft.

SZAKORVOSI KONZULTÁCIÓK – 19.900 Ft

Megkérdeztük már meglévő pácienseinket, hogy melyik szakrendelés esetében szeretnének kedvezményes ajánlatokat kapni tőlünk. A válaszaik alapján az alábbi szolgáltatásaink felé  bizonyult a legnagyobb érdeklődés, ennek okán 28.900 Ft-ról csökkentettük árainkat 19.900 Ft-ra.  Kardiológia szakrendelésünkön nagy igény mutatkozott szívultrahang elvégzésére vonatkozóan is, ezért képalkotó diagnosztikai eljárásaink közül erre is érvényes a 19.900 Ft-os kedvezményes ár. Amennyiben kardiológiai konzultáción és szívultrahang vizsgálaton is szeretne részt venni, úgy a konzultációs áron kivül csak 9.900 Ft-ot számolunk fel az ultrahang esetében. További információkkal, időpontfoglalással kapcsolatban kattintson a szakrendelés nevére!

ÉLETMÓDVÁLTÓ LABORCSOMAG – 9.900 Ft

Nyáron a legjobb elkezdeni az életmódváltást, akkor a legkönnyebb egészségesen étkezni, és a szabadban is élvezetesebb a mozgás, nem beszélve a vízi sportokról. Jelentkezzen állapotfelmérő laborvizsgálatunkra, amennyiben a leletben kóros eltérés található kérjen időpontot belgyógyászati rendelésünkre, ahol a vizsgálati díjból 10% kedvezményt adunk!

Laborcsomag tartalma:

Vérkép, vizeletvizsgálat, vércukor, összkoleszterin, HDL, LDL, májfunkció, vesefunkció, összefehérje, albumin, triglicerid, nátrium, kálium, kálcium, magnézium, vas, transzferrin, CRP, húgysav, kreatinin, karbamid, bilirubin.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEINK

Nálunk nem kell tartania az inflációtól! Szakorvosi konzultációnk és ultrahang vizsgálataink árát az infláció mértékével, azaz 10,7%-kal csökkentettük.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Szakrendelésseinkkel kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Kattintson a fenti szakrendelésekre, vizsgálatokra további információk eléréséért.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk szakrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.