Menedzserszűrés | Egészségügyi szűrőcsomagok | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Menedzserszűrés
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Menedzserszűrés

EGYÉNI SZŰRŐVIZSGÁLATOK

most ingyenes Foglalkozásegészségügyi vizsgálattal

 

Szűrési programunk alapvetően különbözik más egészségügyi szolgáltatók ajánlatától. Az IQB Medical manager szűrése egy alap kivizsgálási protokollon túl teljes mértékben az egyén igényeire szabható szűrővizsgálatokat tesz lehetővé. Csak olyan vizsgálatokon kell részt vennie, amely az ön egyéni kórtörténete és személyes egészségügyi kockázati profilja alapján indokolt.

 

Szűrési programunk lényege, hogy a szolgáltatási szintek egymásra épülésével minden páciensünk – vagy vállalati szűrés esetén minden szervezet – megtalálja az ideális megoldást különböző munkakörben dolgozó és egészségügyi kockázati csoportba tartozó munkatársai számára.

Fentieken túl, a szűrések akár az ott részt vevő páciensek egyéni igényeire is szabhatók, figyelembe véve egyéni kórtörténetét és kockázati elemeit. Nincs szükség több százezer forintos szűréseken részt venni. Idő és költségkímélő programunk a szokásos szűrési ár feléből, harmadából hatékonyan azonosítja az esetlegesen nem ismert egészségügyi problémákat és kockázatokat.

Természetesen, igény esetén, teljeskörű kivizsgálási és egészségügyi kockázatfelmérést is végzünk ügyfeleink, pácienseink számára.

Vállalati szűrések esetén a foglalkozás-egészségügyi alapellátáshoz tartozó vizsgálatot ingyenesen biztosítjuk a kivizsgálási csomag részeként.

 

Kérje hétköznapokon, munkaidőben munkatársunk tájékoztatását a szűrési modulokról és árakról!

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését.

Tájékoztatás Vállalati ügyfelek számára

Tájékoztatás Lakossági ügyfelek számára

Ha sikerült kiválasztani az Önnek vagy Kollégáinak legmegfelelőbb csomagot, várjuk az Önnel leegyeztetett időpontban rendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.