Genetikai alapú szűrőprogram | II. kerület | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Genetics
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Egyénre szabott egészségprogram

Magyarországon kizárólag az IQB Medical-nál van lehetőség genetikai alapú, DNS vizsgálattal egybekötött, egyénre szabott, hosszú távú szűrőprogram megvalósítására.

Az egészségmegőrző és egészségfejlesztési terv szakmai protokollja alapján az egyéni vizsgálati rend miatt növekszik a szűrés hatékonysága és a korai felismerés lehetősége.

A programban a kiemelt kockázatú krónikus betegségek megelőzésére és korai diagnosztikájára koncentrálunk. Ilyen betegségek például a daganatos betegségek, szív- és érrendszeri megbetegedések, anagycsere problémák, cukorbetegség. Ezek az egészségügyi problémák azok, amelyek a jóléti társadalmakban élő emberek számára a legnagyobb egészségügyi kihívást jelentik.

Egyénre szabott egészségprogram előnyei

A programban résztvevőknek az egyedi terv kialakításának köszönhetően nagy valószínűséggel a jövőben kevesebb, de célirányos szűrővizsgálaton kell majd részt venniük.

Nemcsak elkerülik a felesleges vizsgálatokat, hanem csökken a szükségtelen diagnózisok lehetősége és jelentős pénzt, időt és fáradtságot is megtakarítanak. 

Pácienseink kétféle csomag közül választhatnak.

  • Genetikai alapú, DNS vizsgálattal egybekötött egyéni szűrőprogram kialakítása
  • Genetikai vizsgálat nélkül felmért egyéni egészségügyi kockázatok figyelembe vételével kialakított program

Mindkét egészségterv és szűrőprogram lényege, hogy a javasolt vizsgálatokat egyénileg határozzuk meg, a részt vevő páciens egyéni egészségügyi kockázatai alapján.

Egyénre szabott egészségprogram elemei

Az egyéni egészségmegőrző terv elkészítésének első lépésben feltárjuk a páciens egyéni egészségügyi kockázatait és ez alapján 5 évre határozzuk meg az évente elvégezni javasolt szűrővizsgálatok körét.

Az egyéni egészségügyi kockázatokat családi és személyes anamnézis, életmód és laborvizsgálati eredményeinek és genetikai csomag választása esetén a géntérkép (teljes DNS exon szekvenálással, WES), felhasználásával határozzuk meg. Lehetőség van az első éves teljes szűrőprogram vizsgálatainak eredményeit is figyelembe venni az egyéni egészségügyi kockázati profil megalkotásához és a szűrőprogram kialakításához.

Az egyéni kockázati profilt és a javaslatainkat kiváló orvoscsapatunk állítja össze. Ez e csapat megelőző orvostan szakorvosból, labormedicina illetve genetikus szakorvosokból áll. Bármely csomag választása esetén egy szakorvosi konzultáció során adjuk át Önnek javaslatinkat, ahol kérdéseit is megbeszélhetjük. Egészségközpontunkban lehetősége lesz a szűrőprogram során meghatározott vizsgálatok elvégzésére is.

IQB Medical Private Health:

  • Egyéni egészségügyi kockázati profil meghatározása
  • 5 éves egészségterv kialakítása
  • 5 éves egyéni szűrési terv

IQB Medical Genetics:

  • IQB Medical Private Health elemei
  • 59 kiemelt fontosságú gén elemzése, amelyeket az American College of Medical Genetics and Genomics orvosilag kiemelt fontosságúnak és elváltozás esetén kezelési javaslattal látott el
  • Genetikai szűrés a gyakori krónikus betegségekre, pl. gyakori daganatok, szív- és érrendszeri betegségek, II-es típusú cukorbetegség
  • Fitness és wellnes összefoglaló, tudományosan megalapozott egyéni egészségmegőrzési javaslatokkal

IQB Medical Private Health: Egyéni egészségügyi kockázati profil, egészségterv és 5 éves szűrési program terv kialakítása: 59.900Ft

IQB Medical Genetics: Egyéni egészségügyi kockázati profil, egészségterv és 5 éves szűrési program terv kialakítása genetikai kockázati profil felméréssel 279.000Ft.

*Az árak a javasolt 5 éves szűrőprogram terv szerinti vizsgálatok elvégzésének árát nem tartalmazzák.
Amennyiben úgy dönt, hogy a fenti egészségügyi/genetikai kockázati profil alapján javasolt szűrővizsgálatokon is részt vesz, mindkét program esetén 15% kedvezményt biztosítunk az 5 éves szűrőprogram tervben meghatározott vizsgálatok árából.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Genetics szűrőprogrammal kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg az alábbi videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

 

Várjuk Genetics szűrőprogramunkon az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.