Fül-orr-gégészet II. kerület | Magánrendelések | iqbmedical.hu
Időpontfoglalás
Tovább
Időpontfoglalás

VÉGZETTSÉG (egyetem és szakvizsgák):

2000 Pécsi egyetem általános orvosi diploma 2011 Fül-orr-gégész szakorvos.

 

SZAKMAI TAPASZTALAT (korábbi, jelenlegi munkahelyek):

2000-2016 Szent Borbála Megyei Kórház Tatabánya 2016-2022 Vrinnevi Sjukhuset -Linköping Universitetsjukhus Svédoszág

 

NYELVTUDÁS (ellátás nyelve): magyar,svéd ,(angol)

 

ORVOSI SPECIALIZÁCIÓ (kiemelt területek, betegségek):

 

RÖVID BEMUTATKOZÁS:

2000-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

Ezt követően a tatabányai Szent Borbála megyei kórház fül-orr-gégszeti osztályán dolgoztam 2016- ig. Szakvizsgámat 2011 ben szereztem meg. 2016 és 2022 között a svédországi Linköping Universitetsjukhus-ben dolgoztam, ahol a rinológia (orral foglalkozó szakterület) csoport tagja voltam,de általanos fül-orr-gégszettel is foglalkoztam. 2020 óta mint főorvos dolgoztam. Jelenleg ismét Magyarországon praktizálok az IQB-Medicalban.

Elméleti és gyakorlati ismereteimet rendszeres továbbképzések, konferenciák látogatásával igyekszem magas szinten tartani, hogy a lehető legjobb és legfrissebb ajánlások alapján gyógyítsam a betegeimet.

Milyen betegségekkel kereshetnek?

Képzések:

Általános orvosi diplomáját (summa cum laude minősítéssel) 2004-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán – 2000-ben Az évfolyam legjobb hallgatója oklevéllel ismerték el tudását, 2003/2004-ben Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

2009-ben fül-orr-gégészet szakvizsgát tett, 2015-től klinikai immunológia és allergológia szakvizsga (folyamatban), 2019-ben PhD fokozatot szerzett.

Munkahelyek:

2004-2006 PTE-ÁOK OEC Szak- és Továbbképző Központ – fül-orr-gégész rezidens, 2006. decemberétől a PTE-ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika – egyetemi tanársegéd. 2013-2019 MH-EK Honvédkórház – adjunktus. Tagja a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Fül-, Orr-, Gégeorvosok Egyesületének, valamint a European Rhinologic Society-nek. Szerkesztőbizottsági tagként részt vesz a Fül-Orr-Gégegyógyászat folyóirat készítésében.

Specializációk:

Orvosi tanulmányimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végeztem. Pályámat gyermekgyógyászként kezdetem, 1983-ban szakvizsgáztam gyermekgyógyászatból. 1984-től napjainkig fül-orr-gégészként dolgozom, 1987-ben fül-orr-gégészetből, majd 2000-ben audiológiából is sikeresen szakvizsgáztam.

Kezdetben fekvőbeteg intézetben dolgoztam, évtizedeken át. Közel két évtizedig osztályvezető főorvosi beosztásban tevékenykedtem. Az utóbbi években a fül-orr-gégészeti járó beteg ellátásban vállalok szerepet. Munkám során gyermek és felnőtt betegeket egyaránt gyógyítok.

A betegellátásban szerzett tapasztalataimból szakmai fórumokon több mint 30 előadást tartottam, valamint a Fül-orr-gégegyógyászat című szaklapban, 5 tudományos közleményem jelent meg.  Pályám utolsó harmadában behatóan tanulmányoztam a pulzáló-elektromágneses-mágneses terápia (bio-elektro-mágneses-energia-reguláció) gyógyászati alkalmazásának lehetőségeit, és az említett módszer alkalmazásával kiváló eredményeket értem el fül-orr-gégészeti és egyéb betegségek gyógyításában.

Az említetteken kívül néhány halláscentrumban nagyothalló beteg kezelésében is részt veszek.