Magánegészségügyi szolgáltatások | Újpest FC szurkolóknak | iqbmedical.hu
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Üdvözöljük Az Újpest FC Hűséges Szurkolóit!

KEDVENC CSAPATA EGÉSZSÉGÉT AZ IQB MEDICAL TÁMOGATJA - AHOL A SZURKOLÓKRÓL SEM FELEDKEZNEK MEG

Az igazi szurkolói szenvedély mellett a legfontosabb kincs az egészségünk. Nálunk, az IQB Medical RC Egészségközpontban, elsődleges célunk az Ön egészségének megőrzése. Ennek érdekében különleges kedvezményeket biztosítunk az Újpest FC szurkolói számára, ezáltal támogatva Önt az egészséges életvitelben.

MIT TARTALMAZ AJÁNLATUNK?

Célunk, hogy kedvenc játékosaihoz hasonlóan, Ön mindig legjobb formáját hozza a lelátókon és az élet egyéb területein egyaránt. Az akciós árú szakorvosi konzultációkkal, diagnosztikai vizsgálatokkal és egészségügyi szűrővizsgálatokkal gondoskodunk egészsége védelméről. S még az sem kizárt, hogy vizsgálatára érkezve belebotlik kedvenc Újpest FC játékosába.

  • A Szusza Ferenc Standionba szóló mérkőzés belépővel rendelkezők részére, a mérkőzést követő két hétig 10% kedvezményt biztosítunk minden vizsgálatra, valamint 2023. szeptember 15-ig számukra meghosszabbítjuk nyári akciónkat. Ezáltal, szuper kedvezményes árakon vehetnek részt egészségügyi szűrővizsgálatainkon. A kedvezmények igénybevételéhez kérjük hozza magával 2 hétnél nem régebbi mérkőzés belépőjét.

 

  • Szusza Ferenc Stadionba szóló éves bérlettel rendelkezők, 10% kedvezményt kapnak egész évadban bármely kezelésből, valamint 2023. szeptember 15-ig számukra is elérhetők a szűrőprogramok a nyári akciós árakon. A kedvezmények igénybevételéhez kérjük hozza magával bérletét.

Ne feledje, az igazi győzelem nem csak a pályán, hanem az életben is fontos.

Legyen egészséges és erős szurkolója az Újpest FC csapatának!

LONG LIFE SZŰRŐVIZSGÁLATOK KEDVEZMÉNYES ÁRON 2023. SZEPTEMBER 15-IG

BRONZ csomag
Alap szűrővizsgálati csomag, amely egy átfogó belgyógyászati vizsgálatot, tüdőszűrési célú mellkasröntgent, valamint laborvizsgálatot tartalmaz. Igény szerint kedvezményes árú szakorvosi vagy diagnosztika vizsgálatokkal is bővíthető.
Akciós ajánlatunk 59.900 Ft helyett 49.900 Ft

SILVER CSOMAG
Kedvezményes ajánlatunk egy részletesebb vizsgálati csomagot tartalmaz. Az alapcsomagon túl pácienseink több szakorvosi szűrővizsgálaton, illetve ultrahang és egyéb diagnosztikai vizsgálatokon is részt vehetnek.
Akciós ajánlatunk: 149.000 Ft helyett 119.000 Ft

GOLD CSOMAG
Ideális választás azoknak akik szeretnének egy teljes körű egészség és állapotfelmérésen illetve egészségügyi kockázatelemzésen részt venni.
Akciós ajánlatunk: 189.000 Ft helyett 149.000 Ft

Online foglalás esetén kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel az „HAJRÁ LILÁK” kódot. Telefonon történő foglaláskor is jelezze a kód bemondásával kollégáinknak, hogy szurkolói akciók keretében kíván részt venni a vizsgálatokon. Továbbá ne feledje a vizsgálat napján magával hozni a Szusza Ferenc Stadionba szóló bérletét vagy 2 hétnél nem régebbi belépőjegyét.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Szolgáltatásainkkal, esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk.

Várjuk az Újpest FC szurkolóit az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.

+36-1-553-3333