Prémium kardiológiai szűrővizsgálat | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Kardiológia  /  kardiologia_szurovizsgalat
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Prémium kardiológiai szűrővizsgálat

Hazánkban rendkívül magas a kardiológiai betegek száma, szinte nincs olyan család ahol ne lenne szív- és érrendszeri betegséggel küzdő családtag. A kardiológiai betegségek veszélye, hogy hosszú ideig teljesen tünetmentesek lehetnek. A panaszok sok esetben hirtelen jelentkeznek és rendkívül súlyos következményekkel járhatnak.  Ezért rendkívül fontos az időnkénti kardiológiai kivizsgálás az elváltozások mielőbbi felismerésének érdekében, amely lehetővé teszi a szükséges kezelések minél előbbi megkezdését.

A kardiológiai rizikószűrés csomag tartalma:

  • EKG vizsgálat
  • Alsó végtagi keringés mérés – doppler vizsgálat
  • Alap laborvizsgálat: húgysav-, koleszterin-, vércukormérés
  • Vérnyomás mérés
  • Véroxigén mérés
  • Stroke- Infarktus rizikóelemzés
  • Szív ultrahang
  • Kiértékelés és konzultáció

Vezető kardiológus specialistáink szaktudását, intézményünk modern diagnosztikai  eszközparkkal támogatja, pácienseink kiváló egészségügyi ellátásának érdekében. Elérhető árakkal, azonnali időpontfoglalási lehetőséggel várjuk buda egyik közkedvelt magánegészségügyi központjában. 

„Nálunk az egészség nem luxus”

Milyen esetekben forduljon hozzánk?

Prémium kardiológiai vizsgálati csomag

Ajánljuk azoknak akik szeretnének részt venni egy komplex kardiológiai szűrővizsgálaton, főként, ha a közelmúltban vagy évekkel ezelőtt átestek szívinfarktuson, koszorúér-elzáródáson, illetve kevésbé súlyosabb kardiovaszkuláris eseményen, és szeretnék rendszeresen karban tartani egészségüket.

Szív-és érrendszeri betegek gondozása

Specialista kardiológusaink odafigyeléssel, rendszeres kontrollal és az optimális terápia alkalmazásával a szív- és érrendszeri események kialakulásának kockázatát jelentős mértékben képesek csökkenteni. A legjobb eredmény érdekében, opcionálisan dietetikus szakembereink a megfelelő étrendre vonatkozó tanácsokkal látják el Pácienseinket.

Mi történik a szűrővizsgálat során?

Szűrővizsgálati csomagunk az előzmények részletes áttekintésével,  diagnosztikai vizsgálatokkal, laborvizsgálattal és kardiológiai ultrahang-vizsgálattal kezdődik. Amennyiben rendelkezik előző vizsgálatok leleteivel, azokat mindenképpen hozza magával. Az alapos kivizsgálás során feltárt problémák és kockázati tényezők alapján, igény szerint meghatározzuk az Ön hosszú távú egészségét leginkább szolgáló terápiás megoldásokat.

Áraink

Prémium kardiológiai szűrővizsgálat:

88.000 Ft

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Ha felkeltette érdeklődését „Prémium kardiológiai szűrővizsgálati csomagunk”? Kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk kardiológiai szakrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.