Kardiológiai csúcsterápia csomag | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Kardiológia  /  kardiologia_csomag
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Komplex kardiológiai csúcsterápia csomag

Speciális vizsgálati csomagunk azoknak szól, akik már átestek kardiovaszkuláris eseményen, vagy családi előzményeik és egészségi állapotuk erre hajlamossá teszik őket.

Kardiológus specialistáink: dr. Lakatos Ferenc és dr. Vértes András irányításával olyan szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki, amely azoknak a pácienseknek az ellátására koncentrál, akiknek a legszélesebb látókörű, a páciens érdekeit képviselő és teljes terápiás megoldást nyújtó kardiológusra van szüksége.

Milyen esetekben forduljon hozzánk?

  • Komplex kardiológiai csúcsterápia csomagunkat elsősorban olyan pácienseknek ajánljuk, akiknek egyenes ágú rokonai között már történt kardiovaszkuláris esemény, és egészségi állapotuk pontos kivizsgálásával szeretnék megelőzni a bajt.
  • Komplex kardiológiai csúcsterápia csomagunk a legjobb megoldást nyújtja azoknak is, akik a közelmúltban vagy évekkel ezelőtt átestek szívinfarktuson, koszorúér-elzáródáson, illetve kevésbé súlyosabb kardiovaszkuláris eseményen, és szeretnék rendszeresen karban tartani egészségüket.

LÉNYEG: A SZEKUNDER PREVENCIÓ

A vérvétellel történő laborvizsgálatok szív- és érrendszeri szempontból talán legfontosabb értéke az LDL-koleszterin szintje. Azoknál a pácienseknél, akiknél a célértéket meghaladja az LDL-koleszterin szintje, amely életkortól, nemtől és egyéb kockázati tényezőktől függ, mindenképpen javasolt az egyre bővülő gyógyszeres terápiák közül a legoptimálisabbat kiválasztani. Különösen akkor, ha korábban már Önnél történt kardiovaszkuláris esemény, vagy annak kockázatát a családi előzmények növelik.

Specialista kardiológusaink odafigyeléssel, rendszeres kontrollal és az optimális terápia alkalmazásával a szív- és érrendszeri események kialakulásának kockázatát jelentős mértékben képesek csökkenteni, és szükség esetén a megfelelő sztatinterápiát, egyéb gyógyszeres vagy injekciós terápiát írják elő Pácienseink számára. A legjobb eredmény érdekében, opcionálisan dietetikus szakembereink a megfelelő étrendre vonatkozó tanácsokkal látják el Pácienseinket.

A magyar egészségbiztosítási rendszerben nyilvántartott Pácienseink gyógyszeres terápiáját az esetek többségében a Nemzeti Egészségügyi Alapkezelő finanszírozza. A legmodernebb szekunder prevenciós terápiás megoldások befogadásával Európában az egyik legszélesebb terápiás lehetőség áll magyar illetőségű Pácienseink részére. Külföldi illetőségű Pácienseink a gyógyszeres terápiákat önköltséges formában veheti igénybe.

Mi történik a konzultáció során?

Csúcsterápiás csomagunk az előzmények részletes áttekintésével, teljes körű laborvizsgálattal és kardiológiai ultrahang-vizsgálattal kezdődik. Kardiológus specialistáink áttekintik a vizsgálati adatokat, majd ezt követően a megfelelő terápiás stratégiára tesznek javaslatot.

A kardiovaszkuláris terápia kulcsa a megfelelő diéta kialakítása. A családban tapasztalt kardiovaszkuláris esemény és a labordiagnosztikai vizsgálat által kimutatott magas koleszterinszint már közepes időtávon is hajlamosító tényező a kardiovaszkuláris események bekövetkezésére.

Kardiológus specialistáink rendelkezésére állnak azok a legmodernebb gyógyszerek és terápiás eljárások, amelyek kellő odafigyeléssel és rendszeres kontrollal, a szakirodalmi tapasztalatok alapján egyértelműen csökkentik – a legfrissebb szakirodalmi adatok szerint – a szív- és érrendszeri betegségek előfordulásának kockázatát.

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Ha felkeltette érdeklődését „Komplex kardiológiai csúcsterápia” csomagunk, kérjük foglaljon időpontot online. Amennyiben szükséges, tekintse meg a mellékelt videót, mely végig vezeti a foglalás menetén.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk kardiológiai szakrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.