Anyák napi akciós ajánlataink | iqbmedical.hu
Főoldal  /  Szolgáltatások  /  Anyák napi akcióink
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

AJÁNLATAINK ÉDESANYÁKNAK

Anyák napja alkalmából az édesanyáknak szeretnénk kedveskedni kedvezményes ajánlatainkkal.

Még nem tudja milyen ajándékkal készüljön az ünnepre? Gondoljon édesanyja egészségére és lepje meg egy konzultációval szakorvosainkkal vagy egy egészségügyi szűrővizsgálattal, amelyen 2023 május 31-ig kedvezményes áron vehet részt.

Ezenkívül egy életmódváltó labordiagnosztikai csomagot is összeállítottunk, amelynek révén egy általános állapotfelmérésen is részt vehetnek az édesanyák, természetesen akciós áron.

ÉDESANYÁKNAK AJÁNLJUK

Neurológiai szakorvosi konzultáció: 25.900 Ft (29.900 Ft helyett)

A tavaszi változékony időjárás, a gyakori hőmérséklet ingadozás gyakran idéz elő tartós fejfájást. A migrén egy krónikus betegség, amely hozzávetőlegesen a lakosság 10%-át érinti. Sajnos a nők körében gyakrabban fordul elő, amelynek hátterében sokszor hormonális okok állnak. Az IQB Medical RC Egészségközpont neurológiai szakrendelelésén modern gyógyászati módszerekkel várjuk pácienseinket többek között tartós fejfájás, migrén hatékony kezelésével kapcsolatban.

Kattintson ide, további információkért

Fül-orr-gégészeti szakorvosi konzultáció: 25.900 Ft (29.900 Ft helyett)

Központunk magán fül-orr-gégészeti szakrendelésén tapasztalt, magasan képzett szakembereink várják pácienseinket akár hétvégén is. Modern felszereltségű rendelőnkben korszerű diagnosztikai eszközök segítségével, páciensre szabott kezelési tervet dolgozunk ki, a mielőbbi gyógyulás érdekében. Szakorvosaink a horkolás, alvási apnoe, allergológia és az orr-orrmelléküregi betegségek hazai specialistái.

Kattintson ide további információkért

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok

Nőgyógyászati fő profilunk a gyulladáskezelés, a HPV fertőzöttek gondozása, méhnyakrák megelőzése és kezelése. Komplex méhnyakrákszűrésnek és hatékony gondozásának köszönhetően csökkentjük a méhnyakrák kockázatát. Az időközönként elvégzett szűrővizsgálat nagy jelentőséggel bír a női egészség megőrzésének vonatkozásában, melynek célja a fertőzések és szervi elváltozások felderítésén kívül a rák megelőző állapotainak kimutatása.

Meghosszabbított akciónk révén hölgy pácienseink kedvezményes áron vehetnek részt HPV szűrésen, azonnali eredmény kimutatással 20.000 Ft helyett 16.900 Ft-ért . Amennyiben méhnyakrák szűrést szeretne citológiával azonnali HPV szűréssel együtt, úgy árunk  egész május hónapban 34.900 Ft helyett 24.900 Ft.  

Kattintson ide további információkért

ÉLETMÓDVÁLTÓ LABORCSOMAG – 9.900 Ft

Tavasszal a legjobb elkezdeni az életmódváltást, akkor a legkönnyebb egészségesen étkezni, és a szabadban is élvezetesebb a mozgás. Előtte mindenképpen célszerű elvégeztetni egy állapotfelmérő laborvizsgálatot, amellyen most kedvezményes áron vehet részt.

Laborcsomag tartalma:

Vérkép, vizeletvizsgálat, vércukor, összkoleszterin, HDL, LDL, májfunkció, vesefunkció, összefehérje, albumin, triglicerid, nátrium, kálium, kálcium, magnézium, vas, transzferrin, CRP, húgysav, kreatinin, karbamid, bilirubin.

Foglaljon időpontot labordiagnosztikai vizsgálatra itt. 

Hogyan tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

Szakrendelésseinkkel kapcsolatos vizsgálatainkra kérjük foglaljon időpontot online. Kattintson a fenti szakrendelésekre, vizsgálatokra további információk eléréséért.

Szolgáltatásainkkal esetlegesen felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, tapasztalt kollégáink várják telefonos megkeresését a +36-1-553-3333-as telefonszámon.

 

Várjuk szakrendelésünkön az alábbi címen:

IQB Medical RC Egészségközpont

1025 Budapest, Törökvész út 87-91. 3. em.