First Call Archívum - IQBMedical
Online foglalás
Tovább
Online foglalás
Hírlevél

Tanulmányok:

2017-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

2020-ban háziorvostan szakvizsgát tettem, azóta is háziorvosként dolgozom.

2021 óta foglalkozás-egészségügyi rezidens vagyok, a Szegedi Egyetemen

Specializáció:

A nyugati orvoslás mellett mindig nagyon érdekelt a keleti, alternatív medicina.

2019-ben az OKFŐ által akkreditált természetgyógyász képzést végeztem. Azóta is képzem magam tovább e területen, jelenleg  fitoterápia (gyógynövények ismerete) és akupresszúra képzésekben veszek részt.

Érdeklődésem központjában többek között a mozgásszervrendszer áll, 2018-ban és 2019-ben kinesiotaping képzéseket végeztem, nagyon hasznosnak találom ezt a technikát.

2019 óta jógaoktatóként is tevékenykedem. 2016-ban gerincjóga-, 2019-ben hatha jóga-, 2020-ban yin jógaoktató képesítést szereztem.

Hiszek a holisztikus megközelítésben, a páciens egészben (test-lélek-szellem) való vizsgálatában, szeretem a lelki oldalt is figyelembe venni a testi panaszok mellett.

Fentieken túl várom kedves pácienseimet Post-COVID szűréseken is, amihez rendelésemen minden labor és képalkotó diagnosztikai eszköz elérhető a gyors diagnózis felállítás érdekében.

Dr. Tóth Eszter Margit vagyok, 2017-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán ,,summa cum laude” minősítéssel. Szakmai érdeklődésem fókuszában a belgyógyászat, kardiológia, intenzív terápia, illetve a műtői tevékenységek állnak. Szakdolgozatom témája az antibiotikus terápia gyakorlati alkalmazása akut pancreatitisben. Prof. Dr. Habil. Hegyi Péter, Ph.D., D.Sc.és Dr. Párniczky Andrea Ph.D. vezetésével előadást és posztert is készítettem eredményeinkből, melyből később 2019-ben nemzetközi publikáció is készült. 2017 szeptemberben kezdtem el dolgozni a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórház II. Belgyógyászat, Kardiológiai osztályán. 2018 januárjától a kórház sürgősségi osztályán vállaltam ügyeleteket, mely során érdeklődésem középpontjába az intenzív terápiás ellátás került. 2019 márciusa óta az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő Központi Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Osztályán dolgozom, jelenleg aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos jelölt vagyok. 2021 szeptemberben a magyar aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsga feltételeként, a szakképzés 4.évében megírandó európai írásbeli szakvizsgát (EDAICPART I) sikeresen teljesítettem.